Personal trainer Rotterdam

Een personal trainer Rotterdam is een persoon die jou helpt bij het behalen van jouw doelen. Deze doelen kunnen van alles zijn. Van afvallen tot aan een beter conditie of meer balans in je lichaam. Bij ieder doel wordt goed nagedacht over een passend schema die helemaal op jou is afgestemd. Er wordt niet alleen gekeken door een personal trainer Rotterdam naar wat je wilt bereiken, maar ook naar waar je nu bent. Zo zorg je voor de beste effici├źntie in het sporten en zekerheid dat je jouw doelen behaalt.

Groepslessen

Voor de mensen die ook graag willen sporten, maar dit niet 1 op 1 willen doen of mensen die samen met vrienden fit willen worden zijn er ook groepslessen. Deze lessen zijn ervoor om te zorgen dat je samen met andere mensen in een kleine groep fit kan worden. Deze mensen motiveren elkaar om een beter resultaat te halen dan dat ze uit zichzelf zouden doen. Ook leer je nieuwe mensen kennen door middel van sport. Dit is natuurlijk altijd leuk. 

personal trainer Rotterdam

Voeding

Als er 1 ding belangrijk is voor het halen van resultaat is het voeding. Als een huis op een slechte fundering is gebouwd zakt het in de kortste keren in elkaar. Zo werkt het met het menselijke lichaam ook. Als je geen goede basis legt door goede voeding te eten ga je dit zeker merken. Voeding zorgt zelfs voor 80% voor de prestaties die je levert in het leven.