Jouw nummer op een kaderplaathouder racefiets

Wanneer je wielrennen echt als sport doet dan zul je natuurlijk ook aan wedstrijden mee doen. Hier komt ook veel bij kijken. Tijdens de wedstrijd zal ook iedereen een nummer hebben natuurlijk. Dit is niet alleen om het makkelijker te zien wie waar rijdt, maar natuurlijk ook om mensen te registreren. Wanneer iedereen maar zo de baan op zou gaan zul je ook merken dat dit complete chaos wordt. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Dit nummer wat je dan krijgt wordt niet alleen op je kleding gemaakt, maar ook op je fiets. Op de fiets wordt er dan gebruik gemaakt van een kaderplaathouder racefiets. Dit is de makkelijkste manier om het nummer vast te houden en ook meteen de meeste duidelijke manier. Deze is ook gemakkelijk te monteren.

Kaderplaathouder racefiets

Schade voorkomen

Een andere reden om een kaderplaathouder racefiets aan te schaffen is om schade aan de fiets te voorkomen. Het zou natuurlijk doodzonde zijn om je fiets te moeten beschadigen omdat je een klein plaatje erop moet maken voor de wedstrijd. Zo zou je de houder ook met tyraps kunnen vastmaken, maar dit kan wel voor schade zorgen. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Dan zitten er misschien allemaal lelijke strepen waar de lak vanaf is. Daar wordt dan niemand vrolijk van natuurlijk.

Andere redenen

Er zijn natuurlijk ook andere redenen om een kaderplaathouder racefiets te gebruiken. Een van de redenen is dus om je te registreren en om te kijken waar iedereen fietst, maar wanneer je over de finish komt zul je het ook nodig hebben omdat je anders misschien een verkeerde plek krijgt. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Stel je bent namelijk hoog geƫindigd en krijg dan een hele lage plek dan is de race eigenlijk voor niets geweest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *