Gokken op sport voor gevorderden

Ben jij een echte sport-punter en vind je gokken op sport bovengemiddeld leuk? Dan hoeven je niet te vertellen welke weddenschappen er allemaal zijn, waar je geld op in kunt zetten en hoeveel verschillende sporten er wel niet zijn te vinden bij een bookmaker. Waar je misschien nog wel in bent geïnteresseerd, is het aanbod met unieke weddenschappen, welke alleen onder de ervaren spelers bekend zijn. Waar hebben we het over?

De bet-builder bij gokken op sport 

Jouw geld inzetten op een losse wedstrijd of enkelvoudige weddenschap, dat heb je nu al vaak genoeg gedaan. Wedden is ook een stukje uitdaging, en dat is te vinden in de zogenaamde bet-builder. Dit is een combinatie van meer dan één weddenschap binnen een enkele wedstrijd. Dankzij de combinatie van weddenschappen stijgt je quotering snel, waardoor je een meer aantrekkelijke weddenschap krijgt dan beide markets los van elkaar. De bet-builder is een echte weddenschap voor de ervaren speler, maar ook beginners komen deze optie vroeg of laat tegen. Wat zijn de opties?

∙         6,5+ ingooien, 4,5+ kaarten 

∙         Meer dan 2,5 goal + minder dan 11 hoekschoppen 

Bovenstaand zie je twee herkenbare weddenschappen, die je zomaar kunt tegenkomen. Zoals je ziet is de weddenschap op zichzelf niet lastig, maar je neemt wel iets meer risico. In ruil daarvoor stijgt je quotering en potentiële  winst. 

Is er een keerzijde? 

De bet-builder is een interessante weddenschap, maar er is ook een keerzijde. Doordat je niet twee weddenschappen los van elkaar inzet, maar beide in één keer, loop je het risico dat de hele combo misgaat. Stel dat je de weddenschappen wel los van elkaar was aangegaan, dan had je bij één correcte voorspelling het verlies nog kunnen beperken. De bet-builder is daarom niet voor iedereen een gewenste weddenschap, maar iets meer risico kan al snel zorgen voor meer winst.