Gezondheidsplatform

Wil jij je lichaam makkelijk heel gezond krijgen met een Gezondheidsplatform?

En wil jij snel resultaat zien hiermee? Wij hebben unieke online lessen die bij jou past, en de resultaten ga je snel zien thuis! Wij pakken alles stap voor stap aan zodat jij helemaal gezond wordt. Alles wordt van top tot teen uitgelegd, en wij proberen je sportwensen helemaal tot wens te maken. We hebben ook verschillende duren videos van 12 minuten tot 22 minuten wat jij het fijnst vind. Strechtsen Cardio, Warming-up Tabata’s Wij hebben alles in huis om jou gezond te krijgen, en wij gaan ons uiterste best ervoor doen!

Wij hebben ook veel ervaring hierin, wij zijn namelijk ook in thailand geweest voor meditatie filmpjes, en we hebben daar ook filmpjes opgenomen. Rust is heel belangrijk bij je meditatie en dat zie je ook terug in de filmpjes!

Voeding als medicijn

Wij gaan nog verder dan iedereen hierin wij leggen namelijk alles stap voor stap uit hoe wij dit optimaal gebruiken. Bijvoorbeeld je hormonen in balans houden wie wilt dat nou niet dat klinkt toch ideaal! Ook kun je bij ons van alles downloaden, waar je je eiwitten in de gaten houd. oftewel je krijgt een les hierover.

Receptenboek

Waar wij natuurlijk heel erg trots op zijn is het receptenboek in dit boek hebben we alles laten optimaliseren, en heb hier iets heel moois van gemaakt. Ik heb er heel veel tijd in gestopt en trots maar het is geweldig geworden. In dit boek staat hoe je effectief kan afvallen, en hoe je minder eetlust krijgt ik bedoel wie wilt dat nou niet toch. maar dit boek helpt je ook met andere dingen zoals adhd etc… 

Leerplatform

Ik ben hier heel trots op en dat kunnen jullie nu ook merken. ik heb hierin veel uitgelegd over het gezondheidsplatform en hoe ik erover denk. Rust, Thuis bewegen noem het maar op ik hoop dat jullie dit motiveert om het ook te gaan doen. en ik hoop dat ik jullie hiermee heb geholpen om gemotiveerd te worden en natuurlijk om gezond te worden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *